Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся вакум регулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся вакум регулатор

Здравейте пичове. От съвсем скоро съм шофьор, бръмча си с една Алфа 145 1.4 Боксер 95г. Върви на газ и като за първа кола ми е перфектна, но вакум регулатора не работи и зимата на газ ме притеснява как ще е. Та въпроса ми е, случайно някой да знае от къде мога да поръчам или някой тука във форума да продава вакум регулатор, че да не и се нервирам излишно зимата.

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 15:42.

Comment

Изчерпателен както винаги

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 15:42.

Comment

Хаха даже съм по-малък и от сина Ви. От 2 седмици съм шофьор официално, но смея да твърдя че от 2 години си шофирам безпроблемно и аз също като сина Ви много и се радвам на колата. Днес срещу едно прехвалено БМВ се пуснах на 1 километър и всички казват, че на бензин ще го отвея защото просто на газ колкото и малко да е, но все пак губи мощност, но завършихме точно наравно. Мераклия съм вместо нова кола пролетта да и сложа турбо и да и вдигна кончетата малко и ако мога да си намеря регулатора, но навсякъде където търсих няма и няма.

П.С Относно това да и слагам турбо и да я правя по-мощна, някакъв съвет може ли да ми дадете, че много приятели ме съветват по-добре друга кола, че тая е 95г и не си заслужава, но като знам как дърпа и как вози мисля че няма да съжалявам, защото с един приятел и правихме 130 на газ на 4та и стабилно си движи.

Comment

....
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 15:43.

Comment

Working...
            X